Hyviä kysymyksiä, oikeita vastauksia.

Olemme koonneet alle meiltä useimmin kysyttyjä kysymyksiä. Mikäli sinulla herää vielä kysymyksiä Woodern-portaisiin liittyen, vastaamme mielellämme numerossa 050 331 1575. Kysy rohkeasti, me vastaamme.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä. Oma tuotantomme takaa joustavan ja nopean toimituksen valtakunnallisesti. Toimitamme portaita lisäksi mm. Ruotsiin ja Norjaan. Portaisiin saat tarvittaessa myös mittaus- ja asennuspalvelun.

Käytämme portaissamme kovetteellisia pintakäsittelyaineita. Pintakäsittelyllä ja materiaalivalinnoilla voidaan vaikuttaa kestävyyteen. Portaat suunnitellaan kohteeseen asiakkaan tarpeet huomioiden. Kestäviä askelmamateriaaleja ovat mm. koivu, tammi ja saarni.

Kyllä. Päämateriaalimme ovat puu, metalli ja lasi. Valmistamme myös ulkokäyttöön soveltuvia metallipinnakaiteita. Voit tutustua eri materiaaleihin tästä!

Pintakäsittelyllä ja liukuesteillä voidaan vaikuttaa liukkauteen. Mattalakkauksella saadaan pitoa askelmiin ja liukuesteistä voidaan valita todella pitävä urakumi pelkän liukuesteurituksen sijasta.

Kyllä. Portaiden rakennetakuu on kaksi vuotta. Olemme Porrasvalmistajat ry:n jäsen ja sovellamme heidän yleisiä takuuehtojaan portaisiimme. Valmistamillamme tuotteilla on 5 vuoden jäljitettävyys. Kuljetuksemme ovat myös vakuutettuja!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Olen kiinnostunut Woodernin moderneista designporrasratkaisuista ja haluan, että minuun otetaan yhteyttä.