portaiden hinta

Portaiden hinta – näin se muodostuu

Portaiden hinta – mistä kaikesta se koostuu? Haluaisit tietää asiasta enemmän. Olet juuri rakentamassa omaa taloa tai asuntoa – tai vanhan kotisi portaat tarvitsisivat uutta ilmettä. Vaihtoehtoja on runsaasti saatavilla, mutta et tiedä, mitkä sopisivat juuri sinun tarpeisiisi.

Jos mietit näitä, me autamme sinua:

  • Milloin portaiden hinta ja laatu ovat kohdallaan?
  • Mitä kaikkea sinun pitäisi huomioida, kun suunnittelet portaiden rakentamista tai uusimista?
  • Mistä tiedät, milloin portaat ovat laadukkaat ja kestävät?
  • Mistä saat lisää tietoa erilaisista porrasmalleista ja lisävarusteista?
puuportaat
Portaat ovat oleellinen osa kodin sisustusta sen lisäksi, että ne ovat tärkeä kulkreitti.

Woodern-portaissa vain mielikuvitus on rajana ja hinta-laatutaso on aina kohdallaan. Pidämme sinut ajan tasalla suunnittelun eri vaiheissa. Saat myös visuaalisen 3D-mallin portaistasi tarjouksen yhteydessä.

Asiantuntijoidemme kanssa voit käydä yksityiskohtaisesti läpi, mitkä seikat vaikuttavat portaiden hintaan. Mihin kaikkeen pitää kiinnittää huomiota, kun arvioit omien portaidesi hintaa, laatua ja toteutuksen haasteita? Mistä materiaalista portaasi kannattaa rakentaa?

Portaiden hinta määräytyy mallin ja materiaalin mukaan

Portaiden hintaan vaikuttaa suurimmaksi osaksi se, millaisesta materiaalista haluat, että ne tehdään. Kuinka yksilölliset ja persoonalliset haluat niistä tehdä? Lisäksi hintaan vaikuttaa myös se, millaisia lisävarusteita haluat portaisiisi.

Woodernin porrasmalleista voit valita materiaalit makusi mukaan. Porrasmalleista on vaihtoehtoina erilaiset puuportaat, lasikaiteet ja metalliportaat. Erilaiset porrasmallit antavat useita vaihtoehtoja persoonallisen porrasratkaisun suunnitteluun.

Puuportaissa käytämme materiaalina koivua, tammea, saarnia ja mäntyä. Lasia käytämme portaiden kaiteisiin. Metalli puolestaan toimii parhaiten kaiteissa, kaiteiden pinnoissa ja reisilankuissa. Erilaisista porrasmalleista löydät lisää tietoa täältä.

Lisävarusteilla saat portaisiisi persoonallista ilmettä ja lisää turvallisuutta. Niiden avulla saat muokattua portaista juuri sinulle sopivat. Lisävarusteita ovat esimerkiksi led-porrasvalaistus, liukuesteet ja levennetyt lähtöaskelmat. Portaiden hinta rakentuu siis kaikkien näiden yksilöllisten valintojesi pohjalta.

Erilaiset porrasmallit antavat useita vaihtoehtoja persoonallisen porrasratkaisun suunnitteluun.

Me autamme karsimaan vaihtoehtoja

Portaiden valinnassa vaikeuksia saattaa tuottaa se, että et ihan tiedä, millaiset portaat haluaisit. Millaiset portaat juuri sinun taloosi tai asuntoosi kannattaa rakentaa? Mitkä porrasmallit ovat sellaisia, joissa portaiden hinta vastaa sinun toiveitasi?

Me autamme suunnittelemaan portaat juuri sinun taloosi tai asuntoosi sopiviksi. Ideoimme kanssasi uniikkeja porrasratkaisuja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Yhteistyön myötä ymmärrät tarkasti, mistä kaikesta portaidesi hinta muodostuu.

Asennamme portaat käsityönä, tai voit itse asentaa ne omatoimisesti ohjeiden mukaan. Annamme kaikille portaillemme kahden vuoden rakennustakuun.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme, niin suunnittelemme yhdessä persoonalliset portaat ja portaiden hinnan juuri sinulle sopivaksi. Ota yhteyttä, niin päästämme ideasi lentoon ja laitamme toiveesi toteutukseen!