Lisävarusteet

Lisävarusteet tuovat enemmän tyyliä ja turvallisuutta

Lisävarusteet antavat portaille ilmettä ja lisäävät turvallisuutta. Esimerkiksi valaistus on sekä tunnelma- että turvallisuustekijä. Woodern-designportaat muokkautuvat lisävarusteilla juuri sinulle ja perheellesi sopiviksi. Voit valita portaat, jotka eivät jätä kylmäksi.

Tärkeintä on, että kotisi portaat näyttävät juuri siltä kuin niiden pitääkin. Woodern takaa laadun ja hankkii materiaalit luotettavilta toimijoilta, kuten Kosken Alumiinivalmiste.

LED-porrasvalaistus

LED-porrasvalaistus

Energiatehokas ja luotettava LED-porrasvalaistus tuo tyyliä ja tunnelmaa portaikkoon. Valaistuksen saa askelmiin, reisilankkuihin ja kaiteisiinkin.

Lasi- tai metallikaiteet

Lasi- tai metallikaiteet

Tyylikkäät ja ajattomat lasikaiteet tuovat valoa ja avaruutta portaikkoon. Metalliset RST-kaiteet tai kaidepinnat ovat kestävä ratkaisu portaikkoon.

puuportaat portaat puiset portaat portaat mökille

Liukuesteet

Kaikkiin portaisiimme on saatavilla liukuesteet turvallisuuden varmistamiseksi. Vaihtoehtoina on reunan uritus, tarra tai urakumi.

Levennetty lähtöaskelma

Levennetty lähtöaskelma

Levennetty lähtöaskelma helpottaa portaille kulkua ja säästää tilaa ahtaissa paikoissa. Voidaan muotoilla asiakkaan toiveiden mukaan.

Lapsiportit

Lapsiportit

Turvalliset lapsiportit saat kääntyvänä tai taittuvana. Materiaalivaihtoehtoina on puinen, metallipinnainen tai lasinen portti.

Muut lisävarusteet

Muut lisävarusteet

Woodern-portaissa vain mielikuvitus on rajana. Kysy asiantuntijaltamme lisää. Portaiden turvallisuusmääräyksistä löytyy tietoa myös tästä linkistä: Portaat.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Olen kiinnostunut Woodernin moderneista designporrasratkaisuista ja haluan, että minuun otetaan yhteyttä.