designportaat design portaat design-portaat portaat puuportaat

Suunnittele unelmiesi DESIGNPORTAAT

Designportaat ovat kaunis ja tyylikäs ratkaisu kaikenlaisiin tiloihin. Kotiin tai mökille valittavat portaat kannattaakin suunnitella omien mieltymysten mukaisesti. Portaat voivat koko komeudessaan ilmentää kotia ja sen asukkaita. Ei siis kannata välttämättä tyytyä aivan tavanomaisimpiin ratkaisuihin, vaan portaiden suunnitelussa voi toteuttaa omia sisustuksellisia unelmiaan.

Woodernin suunnittelemien ja valmistamien portaiden malleissa, materiaaleissa ja väreissä on paljon vaihtelua, sillä jokainen portaikko on aina jollakin tapaa asukkaiden näköinen. Vaihtoehtoja siis löytyy, joten omien portaiden suunnitteluun kannattaa varata aikaa. Esimerkiksi puuportaat saavat uutta ilmettä, jos niihin yhdistetään metallikaiteet tai lasikaiteet.

Desingportaat ovat yksilöllisen suunnittelun tulos. On olemassa hillittyjä, vaaleita ja hyvin selkeälinjaisia portaikkoja mutta myös räväkämpiä vaihtoehtoja, joissa eri materiaalit ja värit valloittavat. Ei siis muuta kuin suunnittelemaan! Kaikkea voi kokeilla suunnitteluvaiheessa, siksi se onkin niin hauskaa.

Mikä on sinun porrasunelmasi?

Millaiset designportaat sopisivat sinun tyyliisi? Haluatko olla mukana yksilöllisessä porrassuunnittelussa ja valita portaisiisi materiaalit erilaisista vaihtoehdoista? Woodern tuo portaisiin ripauksen luksusta ja asiakkaalle mahdollisuuden unelmien toteuttamiseen. Jokainen porras valmistetaan asiakkaan toiveita ja unelmia kuunnellen ja kunnioittaen. Tämä takaa jokaiseen kotiin juuri sinne sopivan portaikon.

Porrasunelmia on yhtä monia kuin rakentajia tai remontoijiakin. Siksi onkin tärkeää sanoittaa omat toiveet ja unelmat. Erilaiset kuvat helpottavat hahmottamaan omaakin makua. Woodernin ideagalleria on juuri sitä varten. Se herättelee, havainnollistaa ja vahvistaa erilaisia mielikuvia ja haaveita portaista. Kannattaa tutustua kuviin ja malleihin, jotta oma näkemys vahvistuu. Kuvien avulla on myös helppoa näyttää ammattilaiselle, millaisista ratkaisuista pitää, ja mitkä taas eivät miellytä silmää.

Inspiroidu ja ideoi – Woodern toteuttaa

Oman kodin, mökin tai muun tilan suunnittelu on palkitsevaa. Vielä palkitsevampaa on nähdä hyvin suunniteltu tila toteutettuna. Sisustaminen on osa prosessia, ja aina ei tarvita välttämättä sisustussuunnittelijaa, kunhan rakentajalla tai remontoijalla on itsellään käsitys siitä, miltä tilan tulisi valmiina näyttää. Yksilöllisessä porrassuunnittelussa täytyy huomioida omat mieltymykset, tilan asettamat vaatimukset ja rajoitukset sekä porrasmateriaalit.

Woodernin designportaat sopivat hyvin erilaisiin tiloihin. Olipa kyseessä sitten aivan uusi rakennustyömaa, kunnostuksen kohde tai talo, jossa yläkerta vasta otetaan käyttöön, ammattitaidolla suunnitellut ja valmistetut portaat istuvat tilaan onnistuneesti. Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta käy mittomassa niin uuden kuin kunnostettavankin kohteen ja suunnittelee portaat yhdessä asiakkaan kanssa. Mikäli et nauti itse suunnittelusta, kerro vain unelmasi, niin me teemme siitä totta.

designportaat design portaat design-portaat puuportaat portaat
Suorat portaat ovat desingportaat parhaimmillaan. Ne kannattaa valita selkeälinjaiseen kotiin.

Sijoita kestävästi – hanki designportaat

Tyylikkäät portaat antavat kodille oman leimansa. Kodin sisustusratkaisut luovat tunnelmaa ja ilmettä. Designporras on persoonallinen ja tyylikäs valinta. Erilaisilla sisustusvalinnoilla on pitkäaikaisia vaikutuksia talon ja mökin ilmeeseen. Varsinkin portaat ovat pitkäaikainen, mahdollisesti koko talon eliniän kestävä ratkaisu. Siksi ei ole ollenkaan yhdentekevää, millaista tunnelmaa ja ilmettä portaat tuovat.

Me Woodernilla teemme portaat yhdessä Jussi-portaiden kanssa. Sen ansiosta valikoimamme on laaja, ja teemme ammattitaidolla portaat jokaiseen kotiin, mökille tai julkisiin tiloihin. Meillä pääset vaikuttamaan valintoihin aivan alusta alkaen. Tahdomme toteuttaa jokaisen asiakkaan porrasunelmat ammattitaidolla ja laadukkailla valinnoilla. Mikä sen parempaa kuin kiivetä unelmiensa portaita!

Harkitse, ennen kuin valitset porrasmateriaalin

Designportaiden suunnittelussa huomiota kannattaa kiinnittää materiaalivalintoihin. Porrasmallit ja -materiaalit vaikuttavat siihen, millaiset portaat ovat käytössä ja miltä ne näyttävät. Erilaiset materiaalit luovat erilaista ilmettä ja henkeä, joten vaihtoehtoja kannattaa miettiä rauhassa. Materiaalien kirjo on laaja, sillä puulajeissa jo on monia eri vaihtoehtoja. Samoin metalliosien väriin voi vaikuttaa.

Trendinä useissa uusissa kodeissa ovat metalliset pinnakaiteet ja puiset askelmat. Metallin ja puun yhteinen liitto onkin tyylikäs ja hienostunut. Sisustustrendit ovat usein ohimeneviä, mutta ajaton portaikko ei vanhene koskaan. Se näyttää aina hyvältä, sillä se on suunniteltu tilaa kunnioittaen.

Millainen kaide designportaisiin?

Designportaat ovat mitoiltaan ja malliltaan sekä tietysti materiaaleiltaan hiottu täydellisesti tilaan sopiviksi. Suunnitteluvaiheessa Woodernin porrasasiantuntija mittoo ja tutkii tilan, sekä suunnittelee yhdessä asiakkaan kanssa sellaiset portaat, että ne korostavat tilan parhaita puolia eivätkä peitä mitään, minkä kuuluisi olla näkyvillä.

Portaisiin voidaan laittaa lasikaiteet, mikäli metallikaide tai puinen umpikaide tuntuu liian synkältä. Lasikaiteet päästävät valoa läpi ja tuovat tilantunnetta ahtaaseenkin porraskäytävään. Lasikaiteen puhdistus vaatii tarkkuutta, mutta toisaalta työ palkitsee. Valoisuus ja avaruus tuovat hienostunutta ilmettä portaisiin. Pienten lastenkin kanssa lasikaiteet onnistuvat, kunhan muistaa välillä käydä pyyhkäisemässä sormenjälkiä vähemmäksi.

U-portaat, L-portaat vai suorat portaat?

Portaat voivat olla monen malliset, kuten esimerkiksi U-portaat, L-portaat tai suorat portaat. Malli kannattaa valita jälleen tilaa kunnioittaen. Lisäksi mallin valinnassa kannattaa huomioida portaiden käytettävyys. Esimerkiksi kapeat kierreportaat sopivat mainiosti pieneen tilaan, mutta ovat lasten kanssa haasteelliset. Suorat portaat taas vievät enemmän tilaa, mutta ovat näyttävät ja mukavat kulkea. Myös portaiden alle jäävän tilan suunnittelu kannattaa tehdä hyvissä ajoin, ettei myöhemmin ala tuntua, ettei tilaa saa otettua käyttöön järkevällä tavalla.

Kaikki designportaat valmistetaan meillä aina asiakasta, tilaa ja tunnelmaa kuunnellen ja kunnioittaen. Ota siis rohkeasti yhteyttä ammattitaitoisiin suunnittelijoihimme, niin pääsemme yhdessä katsomaan, millaiset portaat kotisi tarvitsee. Parhaat tulokset saavutamme sillä, että kuuntelemme tarkasti toiveesi, tutkimme tilan sekä paneudumme portaiden mallin ja materiaalien maailmaan. Tässä pätee loistavasti se vanha viisaus, joka sanoo, että: ”Hyvin suunniteltu on jo puoleksi tehty!”

Designportaat uhmaavat aikaa

Designporras on ajaton. Sen henki ja muoto kielii tyylistä ja klassisesta kauneudesta. Puuportaiden, lasikaiteiden ja metalliosien yhdistelmä takaa lujuuden, joka kestää vuosikymmenestä toiseen. Samalla portaiden ulkoasu vastaa ajattomuuden vaatimuksiin siten, että vielä vuosikymmentenkin jälkeen portaat näyttävät hyvältä.

Ajattomuus syntyy pienistä asioista. Yksi merkittävä tekijä on tilasuunnittelu. Taitavalla tilasuunnittelulla taataan se, että portaat istuvat tyylillisesti ja kokonsa puolesta tilaan täydellisesti. Näin ollen myöhemmin tehtävät tilan kunnostus- tai remontointityöt eivät saa porrasta näyttämään tyylittömältä tai tilaan sopimattomalta.

Valmiit designportaat mittatilaustyönä

Kun portaiden malli, materiaalit ja design ovat sopusoinnussa, portaat ovat samalla kertaa sekä huomaamattomat että silmiin pistävät. Tämä tarkoittaa sitä, että portaat sopivat tilaan niin hyvin, että ne todella ovat osa sitä, eivätkä hyppää silmille muusta sisustuksesta. Silti ne samalla ovat niin näyttävät ja tyylikkäät, että ne ikään kuin vangitsevat katseen.

Tarvitsetpa sitten mökkiportaat, portaat omakotitaloon, designportaat tai mitkä tahansa portaat, omilla visioilla, tilasuunnittelulla, porrassuunnitelmalla, laadukkaalla toteutuksella ja ajattomalla designilla saavutat unelmiesi portaat, jotka sopivat niille tarkoitettuun tilaan täydellisesti. Woodern vastaa kaikesta muusta, sinä voit keskittyä unelmoimaan.

Ammattitaitoinen, luotettava ja tehokas Woodern todella toteuttaa porrasunelmia!