puuportaat puuporras puu porras metalliporras lasikaiteet

Puuportaat, lasikaiteet vai portaat metallista? Kaikki onnistuu.

Puuporras tuo portaikkoon lämpöä ja kodikkuutta

Puuporras on paitsi lämmin myös kaunis porras. Portaiden ilmettä voi muuttaa monella tapaa. Puuporras muuttuu perinteisestä moderniin helposti, kun portaiden materiaaliksi valitaan esimerkiksi metalli.

Portaiden materiaali kannattaa suunnitella käytön ja ulkoasun perusteella. Onko kodissa esim. lapsia tai lemmikkejä, jolloin portaat joutuvat usein kovalle käytölle. Woodernin asiantuntija osaa antaa ammattilaisen vinkkejä materiaalien valintaan.

Tutustu ideagalleriaan
Puuportaat puuporras u-portaat u portaat

Puuportaat

Ekologinen puu on materiaalina lämmin ja helppotyöstöinen. Materiaalina puu taipuu moneksi: niin perinteiseen käsityöhön kuin moderneihin porrasratkaisuihin. Käytämme portaissamme koivua, tammea, saarnia ja mäntyä.

puuportaat lasiportaat lasikaiteet

Lasikaiteet

Lasia käytämme portaiden kaiteisiin. Lasikaide tuo kotiisi valoa sekä avaruutta. Kaidevaihtoehtoina tarjoamme perinteisiä puurunkoisia lasikaiteita, tyylikkäitä RST-lasikaiteita sekä moderneja tolpattomia lasikaiteita.

Metalliportaat metallikaiteet puuporras puuportaat putkikaiteet

Metalliportaat

Kestävänä materiaalina metalli toimii parhaiten kaiteissa, kaiteiden pinnoissa ja reisilankkuina – myös ulkokäytössä. Ajaton ja tyylikäs materiaali sopii siroista metallipuolista järeään runkoon.

Lauri Riekkinen: ”Saimme sellaiset materiaalit kuin halusimme.”

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Olen kiinnostunut Woodernin moderneista designporrasratkaisuista ja haluan, että minuun otetaan yhteyttä.